De 42-jarige vrouw die wordt verdacht van de moord op twee kinderen in Nieuw-Zeeland, verlaat een Zuid-Koreaanse rechtbank.
Volledig scherm
De 42-jarige vrouw die wordt verdacht van de moord op twee kinderen in Nieuw-Zeeland, verlaat een Zuid-Koreaanse rechtbank. © AP

Zuid-Koreaanse uitgeleverd aan Nieuw-Zeeland na vondst dode kinderen in koffers

De Zuid-Koreaanse vrouw die is opgepakt op verdenking van de moord op twee kinderen van wie de stoffelijke resten in koffers werden aangetroffen, is uitgeleverd aan Nieuw-Zeeland. Het ministerie van Justitie in Seoul meldt vandaag dat de 42-jarige vrouw gelijktijdig met bewijsmateriaal aan de Nieuw-Zeelandse autoriteiten is overgedragen.

  1. Brazilië laat vliegdekschip vol giftig materiaal zinken in oceaan: ‘Milieuramp dreigt’
    UPDATE

    Brazilië laat vliegdek­schip vol giftig materiaal zinken in oceaan: ‘Milieuramp dreigt’

    De Braziliaanse marine heeft vrijdag een beschadigd vliegdekschip dat vol asbest, verf en andere giftige stoffen zit in de Atlantische Oceaan laten zinken. Milieuactivisten protesteerden al langer tegen de plannen van marine, die beweerde dat er geen alternatief was voor het buiten gebruik gestelde vaartuig. Ook het Openbaar Ministerie en de Braziliaanse milieudienst Ibama waren tegen het afzinken van het vliegdekschip.