Cerri kopt Cagliari diep in blessuretijd naar zege tegen Sampdoria

VideoSampdoria heeft vanavond een 0-2 voorsprong bij Cagliari verspeeld. De ploeg van coach Claudio Ranieri ging uiteindelijk met 4-3 onderuit op Sardinië. Alberto Cerri kopte in de 96ste minuut de winnende binnen.

Cagliari deed pas in de 69ste minuut wat terug, maar enkele tellen later was de marge weer twee door een treffer van Fabio Quagliarella. De opleving van de thuisclub leek voorbij. Maar toen was het de beurt aan João Pedro. De Braziliaan zorgde in de 74ste en de 76ste minuut dat de supporters weer op het puntje van hun stoel gingen zitten. De competitiewedstrijd in de Serie A leek op een gelijkspel uit te draaien. Maar diep in blessuretijd kopte Alberto Cerri een voorzet van Luca Pelligrini hard en hoog binnen. 

Cagliari klimt dankzij de zege naar de vierde plek. Sampdoria staat nu net boven de degradatiestreep: op plek zeventien. 

Volledig scherm
Alberto Cerri juicht na zijn 4-3 in de 96ste minuut. © Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© EPA
Volledig scherm
João Pedro is uitzinnig na zijn gelijkmaker. © EPA
Volledig scherm
© EPA
 1. Jij bepaalt: wordt het Ziyech of gewoon Messi?
  Wereldelftal

  Jij bepaalt: wordt het Ziyech of gewoon Messi?

  Het voetbaljaar leverde weer zo veel moois op. Het swingende Liverpool, dat de Champions League veroverde. Ajax, dat maar net een finaleplaats misliep. Oranje, dat bijna de eerste Nations League won. Op deze site vragen wij je hulp bij het samenstellen van een wereldelftal over 2019. Welke elf spelers zou jij opstellen? En welke trainer moet deze ploeg leiden? Stemmen kan vanaf nu tot en met 31 december. De uitslag verschijnt vervolgens online.
 2. De nominaties voor het wereldelftal van het jaar 2019

  De nominaties voor het wereldelf­tal van het jaar 2019

  Het voetbaljaar leverde weer zo veel moois op. Het swingende Liverpool, dat de Champions League veroverde. Ajax, dat maar net een finaleplaats misliep. Oranje, dat bijna de eerste Nations League won. Op deze site vragen wij uw hulp bij het samenstellen van een wereldelftal over 2019. Welke elf spelers zou u opstellen? En welke trainer moet deze ploeg leiden? Stemmen kan vanaf nu tot en met 31 december. De uitslag verschijnt vervolgens online en op 2 januari ook in deze krant. Stem via deze link! Bekijk hieronder de nominaties