Andrés Balanta (r).
Volledig scherm
Andrés Balanta (r). © AFP

Colombiaanse profvoetballer Andrés Balanta (22) overlijdt op training in Argentinië

De Colombiaanse voetballer Andrés Balanta is op 22-jarige leeftijd bij een training van zijn club Atlético Tucumán overleden. De middenvelder zakte in elkaar en overleed, meldde de nummer vijf van de hoogste Argentijnse competitie. De doodsoorzaak is nog onduidelijk.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Erik ten Hag lacht om plaagstootje journalist en wil zich niet bezighouden met onderzoek naar Manchester City
  met Video

  Erik ten Hag lacht om plaagstoot­je journalist en wil zich niet bezighou­den met onderzoek naar Manchester City

  Erik ten Hag kan woensdag in de thuiswedstrijd tegen Leeds United geen beroep doen op Scott McTominay en de Brazilianen Casemiro en Antony. Hoewel Manchester United niet op volle oorlogssterkte verschijnt op Old Trafford, moet het volgens de Nederlandse trainer gewoon drie punten pakken. Verder houdt Ten Hag zich op de vlakte over het feit dat Manchester City een onderzoek tegen zich heeft lopen vanuit de Premier League.