Cristiano Ronaldo denkt Juventus als invaller te redden, maar goal in extra tijd wordt afgekeurd

SamenvattingJuventus is het nieuwe seizoen in de Serie A begonnen met een 2-2 gelijkspel bij Udinese. Door twee fouten van de Poolse keeper Wojciech Szczęsny gaf Juventus de 0-2 voorsprong nog weg, terwijl Cristiano Ronaldo na een uur pas binnen de lijnen kwam. Hij leek in de 95ste minuut nog de winnende 2-3 te maken, maar de goal van de 36-jarige Portugees werd afgekeurd omdat hij nipt buitenspel stond bij de voorzet van Federico Chiesa.

 1. Liverpool met of zonder Van Dijk een wereld van verschil: kan Oranje-captain zijn tweede Champions League winnen?
  PREMIUM

  Liverpool met of zonder Van Dijk een wereld van verschil: kan Oran­je-cap­tain zijn tweede Champions League winnen?

  Liverpool met en zonder Van Dijk, het is een wereld van verschil. In zijn afwezigheid kwam de club vorig seizoen niet verder dan een derde plek in de Premier League, met hem strijden ‘The Reds’ op alle fronten mee. Zijn rust en vertrouwen moeten Liverpool vanavond aan de Champions League helpen. Het zou de tweede zijn voor de Bredase verdediger van absolute wereldklasse.
 2. 300 miljoen voor Kylian Mbappé? ‘Grote tekorten zijn voor de langere termijn gevaarlijk voor het voetbal’
  PREMIUM
  Met video

  300 miljoen voor Kylian Mbappé? ‘Grote tekorten zijn voor de langere termijn gevaarlijk voor het voetbal’

  ‘Volslagen absurd en zorgwekkend’, vindt topmakelaar Rob Jansen. Sportmarketeer Chris Woerts ziet krokodillentranen in Spanje, terwijl ethicus Huub Evers de recorddeal voor Kylian Mbappé ‘alle perken te buiten’ vindt gaan. Kan Nasser Al-Khelaifi van Paris St. Germain het maken om een wereldspeler over drie jaar dik 300 miljoen euro te laten opstrijken?