Mark van Bommel en Arjen Robben in mei 2010 met Uli Hoeness op de Marienplatz in München, om de winst van de Bundesliga en DFB-Pokal te vieren.
Volledig scherm
PREMIUM
Mark van Bommel en Arjen Robben in mei 2010 met Uli Hoeness op de Marienplatz in München, om de winst van de Bundesliga en DFB-Pokal te vieren. © Hollandse Hoogte / Imago Sportfotodienst GmbH

De Koning van Bayern stapt van zijn troon

Uli HoenessMet het afscheid van Uli Hoeness (67) als president van Bayern München komt er een eind aan een even succesvol als turbulent koninkrijk in het Duitse voetbal. Een humeurige, charmante machtswellusteling zwaait morgen officieel af.

 1. De laatste dagen van Diego Maradona: ‘Hij was angstig, depressief en overstuur’
  PREMIUM
  Reconstructie

  De laatste dagen van Diego Maradona: ‘Hij was angstig, depressief en overstuur’

  ‘Een wonder’, klonk het nog twee weken geleden. Diego Maradona leek wonderwel te herstellen van zijn hersenoperatie. Maar toen kwam de terugval. Hij voelde zich fysiek én mentaal slecht. Een reis naar zijn geliefde Cuba werd als oplossing overwogen, maar het zou er niet meer van komen. Een hartstilstand werd hem fataal. Een reconstructie van Maradona’s laatste dagen aan de hand van publicaties uit een aantal Argentijnse kranten.
 1. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

 2. Samenvatting | ADO Den Haag - sc Heerenveen
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | ADO Den Haag - sc Heerenveen

  28 november