Hervé Renard.
Volledig scherm
Hervé Renard. © AFP

Definitief: Hervé Renard die contract bij Saoedi-Arabië afgekocht nu bondscoach voetbalsters Frankrijk

Hervé Renard is tot en met augustus 2024 de bondscoach van de Franse voetbalsters. Hij volgt de ontslagen Corinne Diacre op. Dat nieuws heeft de voetbalbond (FFF) donderdag bekendgemaakt een dag nadat hij zijn ontslag heeft ingediend.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Lionel Messi vertrekt bij Paris Saint-Germain: ‘Het was een voorrecht om met hem te werken’

  Lionel Messi vertrekt bij Paris Saint-Ger­main: ‘Het was een voorrecht om met hem te werken’

  De kogel is door de kerk: Lionel Messi vertrekt definitief bij Paris Saint-Germain. Dat heeft trainer Christophe Galtier zojuist bevestigd. ,,Hij speelt komend weekeinde tegen Clermont Foot zijn laatste wedstrijd voor ons. Het was een voorrecht om met de beste speler in de geschiedenis te werken. Dit wordt zijn laatste wedstrijd in het Parc des Princes en ik hoop dat Messi een warm onthaal krijgt.”