Dries Mertens en ploeggenoten steken handen uit de mouwen voor slachtoffers aardbevingen Turkije

met videoAlle beetjes helpen en dus staken Dries Mertens en zijn ploeggenoten van Galatasaray in Istanboel de handen uit de mouwen om iets te betekenen voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

 1. Nieuwe bondscoach Portugal blij met aanwezigheid Cristiano Ronaldo: ‘Hij is een symbool voor dit team’
  met video

  Nieuwe bondscoach Portugal blij met aanwezig­heid Cristiano Ronaldo: ‘Hij is een symbool voor dit team’

  De nieuwe Portugese bondscoach Roberto Martínez zei “bijzonder blij” te zijn met de aanwezigheid van Cristiano Ronaldo in de nationale selectie. Even bestond de vrees dat de vedette zou bedanken, nadat hij op het WK in Qatar niet altijd meer zeker was van een basisplaats. Inmiddels speelt Ronaldo in de competitie van Saoedi-Arabië, die internationaal niet hoog staat aangeschreven.
 2. Check hier de lotingen van Champions League, Europa League en Conference League

  Check hier de lotingen van Champions League, Europa League en Conference League

  Feyenoord neemt het in de kwartfinales van de Europa League op tegen AS Roma, zo wees de loting vanmiddag uit. AZ, dat zich ten koste van Lazio plaatste voor de laatste acht in de Conference League, treft RSC Anderlecht. Ook werd vandaag de loting voor de Champions League verricht. Check hieronder alle wedstrijden in de Europese kwartfinales. De winnaars van de wedstrijden met een A erachter treffen elkaar in de halve finales. Datzelfde geldt voor de winnaars van de duels met een B erachter.