Neto.
Volledig scherm
Neto. © Getty Images

Gebroken linkerhand houdt Neto weken aan de kant

FC Barcelona kan voorlopig geen beroep doen op Neto. De Braziliaanse doelman heeft een botje in zijn linkerhand gebroken en moet een operatie ondergaan. 

 1. ‘De Jong behandelt de bal met meer zorg dan een tiener zijn smartphone’
  Lovende kritiek

  ‘De Jong behandelt de bal met meer zorg dan een tiener zijn smartphone’

  In de laatste test voor het begin van de competitie heeft Frenkie de Jong niet alleen diepe indruk gemaakt op zijn trainer en de fans van FC Barcelona, maar wordt hij ook vanuit de rest van de (voetbal)wereld overladen door lof over zijn vertoonde spel. De oud-Ajacied won met Barça vannacht in Ann Arbour (Verenigde Staten) met 4-0 van Napoli. De Jong speelde de volle 90 minuten en stond aan de basis van een van de treffers.
 2. Italiaans OM bekijkt rol Juventus in zaak rond vervalst examen Luis Suárez

  Italiaans OM bekijkt rol Juventus in zaak rond vervalst examen Luis Suárez

  Het Openbaar Ministerie in Perugia onderzoekt de rol van Juventus in de kwestie rond het vervalste inburgeringsexamen van Luis Suárez. Uit afgeluisterde telefoongesprekken tussen de universiteit en vertegenwoordigers van de club zou blijken dat Juventus heeft ‘onderhandeld’ over het examen en heeft beloofd andere spelers die een inburgeringscursus zouden moeten afleggen naar hen toe te sturen. Het OM onderzoekt of sprake is van corruptie, ook de Italiaanse voetbalbond is een onderzoek gestart.