Malik Tillman viert een goal. Inzet: De Tillman-challenge: fans mogen proberen net zo hoog te springen en de bal te koppen als de middenvelder eerder in de week deed.
Volledig scherm
PREMIUM
Malik Tillman viert een goal. Inzet: De Tillman-challenge: fans mogen proberen net zo hoog te springen en de bal te koppen als de middenvelder eerder in de week deed. © Reuters

‘Ibrox tilt Rangers-spelers echt op, dat zal ook PSV merken’

ReportagePSV en Rangers FC hunkeren allebei naar een terugkeer in de Champions League. Hun onderlinge play-off-kraker brengt ook de trainers Van Nistelrooij en Van Bronckhorst tegenover elkaar. AD Sportwereld ging alvast sfeer proeven op Ibrox, waar PSV dinsdagavond een Schotse storm wacht.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”