Volledig scherm
Tessel Middag. © Foto: SCS/Soenar Chamid

Leeuwinnen missen ook Tessel Middag met knieblessure

Tessel Middag mist dinsdagavond de WK-kwalificatiewedstrijd van de Nederlandse voetbalsters tegen Slowakije. Ze heeft opnieuw een knieblessure opgelopen. Nader onderzoek moet uitwijzen wat ze precies mankeert.

Middag raakte in de aanloop naar het EK van vorig jaar geblesseerd aan dezelfde knie. De middenveldster stond toen lang aan de kant met een zware kruisbandblessure. Bondscoach Sarina Wiegman vertelde zondag al dat ze tijdens het duel met Slowakije geen beroep doet op de geblesseerde Kika van Es en zieke Liza van der Most. Ze roept geen vervangers op.

Oranje is koploper in groep 3 van de WK-kwalificatie. De voorsprong op nummer twee Noorwegen is vier punten. Noorwegen speelde een wedstrijd minder. Slowakije is nog puntloos. De wedstrijd in Heerenveen is met 24.000 toeschouwers uitverkocht.

  1. LIVE: Engelse media komen al met opstelling, arbiter vroeg niet om shirt Pepe

    LIVE: Engelse media komen al met opstelling, arbiter vroeg niet om shirt Pepe

    Het WK 2018 is alweer aangekomen bij dag acht. Vandaag zijn er met Denemarken - Australië, Frankrijk - Peru en Argentinië - Kroatië wederom drie wedstrijden te bewonderen. Maar ook de andere landen zijn nog druk in voorbereiding op de eerst volgende wedstrijd. Lees hier al het nieuws uit Rusland! • Denemarken - Australië: 1-1 • 17.00 uur: Frankrijk - Peru, volg hier live • 20.00 uur: Argentinië - Kroatië