Lionel Messi barst in tranen uit tijdens persconferentie: ‘Dit doet zoveel pijn’

VideoLionel Messi heeft zich voor het eerst laten horen over de breuk met FC Barcelona. De Argentijnse sterspeler gaf vanmiddag een persconferentie over zijn vertrek. ,,Dit doet zoveel pijn, ik wil dit niet. Ik heb er alles aan gedaan om te blijven, maar het is gewoon niet mogelijk.”

3 reacties

 • Bart Termeer

  9 maanden geleden
  Ze willen iedereen laten geloven dat ze het doen om de supporters te vermaken . Niets is minder waar , het gaat hen alleen om het geld en dat is nooit genoeg . Met zoveel geld op de bank en de vermeende club liefde is dit enkel theater en nooit genoeg hebben .
 • Nico van de Meerakker

  9 maanden geleden
  Hij heeft al meer dan genoeg aan salaris ontvangen de afgelopen jaren. Daarom kan hij de komende jaren gemakkelijk zonder salaris voor Barcelona spelen. Daarom zijn het krokodillen tranen. Als je echt van Barca houdt speel je zolang je goed bent voor deze club. Helaas is in het voetbal veel geld verdienen het belangrijkste bij de spelers in plaats van clubliefde. Belachelijk gewoon al de transfers en salarissen. De toeschouwers zouden niet zoveel voor hun entree gelden moeten betalen.
 • F Abels

  9 maanden geleden
  Als hij zo graag blijft is een jaartje zonder salaris toch ook een optie....