Volledig scherm
© Getty Images

Mahrez draagt goal op aan verongelukte Leicester-voorzitter

VideoRiyad Mahrez besliste vanavond de Engelse topper tussen Tottenham Hotspur en Manchester City. Op het slechte veld van Wembley sloeg hij al in de zesde minuut toe (0-1). De Algerijn wees direct naar de lucht en droeg zo zijn goal op aan Vichai Srivaddhanaprabha, de Leicester-eigenaar die gisteren bij een helikopter-crash verongelukte. 

,,Het was erg moeilijk voor mij, want de baas is speciaal voor mij‘’, zei Mahrez, die vorig seizoen voor Leicester City uitkwam. ,,Ik heb er 4,5 jaar gespeeld en heb aan die periode mooie herinneringen overgehouden. Zeker aan de baas. Hij was zo’n goed persoon. Hij deed zoveel voor mij en voor Leicester City. Hij was als een vader voor mij. Ik was geschokt toen ik het nieuws hoorde.‘’

Voor het duel stonden de spelers van de Spurs en City een minuut stil bij het overlijden van Vichai Srivaddhanaprabha.

Volledig scherm
© Getty Images
Volledig scherm
© AFP
Volledig scherm
© Action Images via Reuters
  1. Mourinho bij Spurs: ‘Ik was altijd al bescheiden, jullie begrepen dat alleen niet’
    VIDEO

    Mourinho bij Spurs: ‘Ik was altijd al bescheiden, jullie begrepen dat alleen niet’

    José Mourinho zegt geleerd te hebben van de dingen die hij verkeerd heeft gedaan in zijn carrière. Zonder specifiek Manchester United, waar hij ruziënd ontslagen werd, te noemen zei de nieuwe coach van Tottenham Hotspur: ,,Ik realiseer me dat ik tijdens mijn carrière fouten heb gemaakt, maar ik zal niet dezelfde fouten maken. Ik zal nieuwe fouten maken”, aldus de Portugees tijdens zijn eerste persconferentie bij de Londense club.