Volledig scherm
© REUTERS

Marseille krijgt na zege op Lille Champions League in zicht

Olympique Marseille heeft met het oog op deelname aan het hoofdtoernooi van de Champions League goede zaken gedaan. Het elftal van de Portugese trainer André Villas-Boas versloeg Lille in de Franse voetbalcompetitie: 1-2.

Marseille verstevigde daarmee de tweede plaats, goed voor rechtstreekse toegang tot het belangrijkste Europese clubtoernooi. De voorsprong op nummer drie Stade Rennes is na 25 speelronden elf punten. Koploper Paris Saint-Germain heeft tien punten meer dan Marseille.

Oranje-international Kevin Strootman kwam  - opnieuw - in de 89ste minuut als invaller in het veld bij Marseille, waar Reinildo Mandava en Darío Benedetto de doelpunten maakten. Strootman kreeg diep in blessuretijd nog een gele kaart.

Volledig scherm
© BSR Agency
  1. Rusland ontkent omkoping FIFA-leden bij toewijzing WK, FIFA steunt onderzoeken
    Update

    Rusland ontkent omkoping FI­FA-le­den bij toewijzing WK, FIFA steunt onderzoe­ken

    Rusland heeft de nieuwe beschuldigingen van omkoping uit de Verenigde Staten met betrekking tot het WK voetbal van 2018 nadrukkelijk afgewezen. ,,Dit was op geen enkele manier geassocieerd met smeergeld, we wijzen het categorisch af”, zegt een woordvoerder van het Kremlin tegen persbureau Interfax. De FIFA steunt alle onderzoeken naar vermeende misdrijven, maakte de wereldvoetbalbond vanmiddag.