Sarina Wiegman kan zich legendarische status aanmeten: ‘Gaat niet om mij, maar om het team’

Met videoIn haar twintigste interland als bondscoach van Engeland kan Sarina Wiegman zich al een legendarische status laten aanmeten, in een land dat snakt naar eindelijk weer een internationale prijs. Duitsland is het laatste obstakel voor haar tweede EK-winst op rij. ,,Het gaat niet om mij, maar om het team.”

 1. Georginio Wijnaldum: ‘Kevin Strootman en Mo Salah zeiden dat AS Roma een heel goede stap zou zijn’

  Georginio Wijnaldum: ‘Kevin Strootman en Mo Salah zeiden dat AS Roma een heel goede stap zou zijn’

  De overstap van Georginio Wijnaldum van Paris Saint-Germain naar AS Roma is vanavond officieel afgerond. De winnaar van de Conference League huurt de middenvelder voor een jaar van de Franse kampioen, met een optie tot koop. Wijnaldum (31) was afgelopen seizoen niet verzekerd van een basisplaats bij PSG en raakte mede daardoor zelfs zijn plek in de selectie van het Nederlands elftal kwijt. Wijnaldum reageerde op het clubkanaal van Roma voor het eerst op de overgang naar de Italiaanse hoofdstad.
 2. ‘FC Barcelona dreigt met rechtszaak om contract Frenkie de Jong vanwege criminele activiteiten vorig bestuur’
  Met video
  1

  ‘FC Barcelona dreigt met rechtszaak om contract Frenkie de Jong vanwege criminele activitei­ten vorig bestuur’

  Barcelona wil dat Frenkie de Jong zijn huidige verbintenis met de club doorscheurt en terugschakelt naar zijn oude, eerste contract bij de club. Bij het tekenen van zijn verlenging zou het vorige clubbestuur zich met ‘criminele activiteiten’ hebben beziggehouden. Dat schrijft het gerenommeerde (sport)journalistencollectief The Athletic. De club dreigt met een rechtszaak.