Beth Mead en Sarina Wiegman.
Volledig scherm
Beth Mead en Sarina Wiegman. © AFP

Sarina Wiegman maakt kans op titel ‘beste coach van het jaar’, Nederlandse speelsters krijgen geen stemmen

Sarina Wiegman maakt kans op een prestigieuze prijs. De Haagse bondscoach van Engeland, dat zich onder haar leiding kroonde tot Europees kampioen, behoort tot de laatste drie kanshebbers voor de UEFA-titel ‘Beste coach van het jaar'.

 1. Borussia Dortmund hoopt op terugkeer Haller: ‘We willen en moeten Sébastien niet onder druk zetten’

  Borussia Dortmund hoopt op terugkeer Haller: ‘We willen en moeten Sébastien niet onder druk zetten’

  Borussia Dortmund heeft goede hoop dat spits Sébastien Haller in de tweede seizoenshelft weer bij de ploeg kan aansluiten. Topman Hans-Joachim Watzke zegt tegen Bild dat hij met de 28-jarige voetballer heeft gesproken en dat die hem verzekerde dat de chemotherapie binnenkort klaar is. Haller kreeg deze zomer te horen dat bij hem teelbalkanker is ontdekt, kort na zijn overstap van Ajax.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”