Jeremiah St. Juste bij zijn debuut voor FSV Mainz 05.
Volledig scherm
Jeremiah St. Juste bij zijn debuut voor FSV Mainz 05. © BSR Agency

Schouder St. Juste opnieuw uit de kom bij debuut voor Mainz

Opnieuw heeft Jeremiah St. Juste te maken met een onwillige schouder. De 22-jarige verdediger moest gisteren zijn debuutwedstrijd voor de Duitse club 1. FSV Mainz 05 na 80 minuten staken. 

,,Zijn schouder is uit de kom geschoten”, verklaarde trainer Sandro Schwarz. Nadat St. Juste van het veld was gegaan, moest Mainz in de slotfase drie doelpunten van SC Freiburg incasseren (3-0).

De jeugdinternational wordt al geruime tijd achtervolgd door schouderproblemen. Begin vorig jaar schoot ook al een schouder van St. Juste uit de kom. De toenmalige Feyenoorder moest een operatie ondergaan en stond de rest van het seizoen aan de kant. Ook afgelopen seizoen had St. Juste een tijdje last van een onwillige schouder.

De multifunctionele verdediger verhuisde begin deze maand voor bijna 10 miljoen euro van Feyenoord naar Mainz. St. Juste speelde in Freiburg een sterke wedstrijd, maar nadat hij was uitgevallen, ging het helemaal mis voor de ploeg van Schwarz. De trainer kon zondag nog niets zeggen over de hersteltermijn.