Volledig scherm
PREMIUM
Dolle vreugde bij de fans van Manchester City na de 3-2 van Gabriel Jesus in de 92ste minuut, maar zijn goal zou worden afgekeurd door de VAR. © Getty Images

Spontane extase, vermoord door de VAR

Sjoerd zietSjoerd Mossou laat om de week zijn gedachten los op een actuele foto uit de voetbalwereld. Dit weekend viel zijn oog op deze foto van pure extase bij de spelers en supporters van Manchester City. Die vreugde bleek van korte duur. 

Kijk die drie mannen links op de eerste rij, praktisch naast Gabriel Jesus, de voetballer met rugnummer 9. De rechter van de drie mannen, in het lichtblauwe Manchester City-shirt, zit vermoedelijk het dichtst bij de hemel. Zo ongeveer ziet pure verrukking eruit.

  1. Alphonso Davies: via Ghana en Canada nu de rijzende ster in München
    PREMIUM

    Alphonso Davies: via Ghana en Canada nu de rijzende ster in München

    Daar was hij gister ‘opeens’; Alphonso Davies. De negentienjarige linksback van Bayern München denderde gisteren tijdens de Champions League wedstrijd tegen Chelsea (0-3) weer geregeld langs de linkerkant en bezorgde de Chelsea-spelers kopzorgen. De Canadees speelt in de Bundesliga al maanden in de ploeg van interim-trainer Hansi Flick, maar is voor het grote publiek misschien wel dé grote onbekende bij de Duitse koploper.