Thiago afgelopen weekend tijdens het duel met Union Berlin.
Volledig scherm
Thiago afgelopen weekend tijdens het duel met Union Berlin. © REUTERS

Thiago nog twijfelgeval bij Bayern München, Gnabry zo goed als hersteld

Het is nog onduidelijk of Thiago morgenavond voor Bayern München kan uitkomen in het thuisduel met Eintracht Frankfurt. De middenvelder was nog niet 100 procent fit op de laatste training. ,,We moeten het even aankijken met Thiago”, zei trainer Hansi Flick van de koploper van de Bundesliga. ,,Het loopt met hem nog niet helemaal zoals het zou moeten lopen.”

Flick is optimistischer over het meespelen van Serge Gnabry, die zo goed als hersteld is van een spierblessure. De hoofdtrainer van Bayern München was vorig jaar november nog assistent van de inmiddels ontslagen Niko Kovac toen Bayern München de uitwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt met pijnlijke cijfers verloor: 5-1. ,,Dat was een bittere nederlaag voor ons allemaal”, zo herinnert Flick zich nog. ,,Ik probeer daar niet zo veel meer aan te denken. Maar we zullen anders voor de dag moeten komen.”

Bayern München verdedigt in de laatste acht speelronden een voorsprong van vier punten op Borussia Dortmund. De lijstaanvoerder gaat komende dinsdag op bezoek bij de nummer 2 van de ranglijst.