Lucas Moura kopte met zijn eerste balcontact de 2-2 binnen namens Tottenham Hotspur.
Volledig scherm
PREMIUM
Lucas Moura kopte met zijn eerste balcontact de 2-2 binnen namens Tottenham Hotspur. © EPA

VAR verbloemt de zorgen van Tottenham Hotspur

Onderdanige rolTottenham Hotspur kan ondanks een gelijkspel in het Etihad Stadium (2-2) bij lange na niet tippen aan Manchester City. De beul van Ajax keert na een magisch seizoen terug op aarde.

Door Geert Langendorff

Bij het zien van het opgewekte gezicht van coach Mauricio Pochettino na het laatste fluitsignaal sloegen bij een oudere supporter van Manchester City de stoppen door. ,,VAR, krijg de kolere”, schreeuwde hij met een vuurrood gezicht een keer of twintig tegen niemand in het bijzonder. Zijn frustratie viel goed te begrijpen. Tottenham Hotspur verdiende geen punt, maar kreeg dat min of meer bij toeval in de schoot geworpen.

  1. De zes meest adembenemende galavoorstellingen van 'de beste ploeg ooit’
    Barça onder Guardiola

    De zes meest adembene­men­de galavoor­stel­lin­gen van 'de beste ploeg ooit’

    'De beste ploeg ooit’, zo wordt het FC Barcelona in de jaren onder Pep Guardiola vaak beschouwd. Vandaag is het exact elf jaar geleden dat Guardiola met zijn tiki-takavoetbal de wereld én de Champions League veroverde, morgen is het negen jaar geleden dat ze dat opnieuw deden. Jarenlang speelden de Catalanen veel ploegen tureluurs. Dit zijn de zes beste wedstrijden uit het Guardiola-tijdperk.