Waarom niet Manchester City maar Arsenal naar de FA Cup-finale gaat

Video'sManchester City en Arsenal strijden om 20.45 uur om een plek in de finale van het FA Cup-toernooi. Het is allesbehalve een gewaagde uitspraak om te voorspellen dat Manchester City voor de twaalfde keer de finale van het bekertoernooi gaat halen. Toch waakt coach Pep Guardiola voor onderschatting van Arsenal, dat voor de 21ste keer de finale kan halen.

 1. Nationaal watertekort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’
  PREMIUM

  Nationaal waterte­kort: ‘Je hoeft niet je hele tuin te sproeien om je tuin te redden’

  Door de aanhoudende droogte heeft Nederland officieel een watertekort. We moeten dus zuiniger omgaan met ons drinkwater. Maar we willen niet dat onze tuinplanten bij bosjes neervallen omdat het zo droog is. Toch hoef je niet elke avond met de tuinslang, gieter of sproeier in de weer, zeggen deskundigen. ,,Dan ben je vooral bezig je tuin in leven te houden. Maar dat hoort Moeder Natuur zelf te doen.’’
 2. Bayern legt Frankfurt met invallers Gravenberch, De Ligt en Mazraoui op de pijnbank
  MET VIDEO

  Bayern legt Frankfurt met invallers Graven­berch, De Ligt en Mazraoui op de pijnbank

  Bayern München is de jacht op de elfde landstitel op rij begonnen met een klinkende zege op Eintracht Frankfurt. Zonder Nederlanders aan de aftrap kleineerde de Duitse Rekordmeister de winnaar van de Europa League in het Deutsche Bank Park met liefst 1-6. Ryan Gravenberch viel na een klein uur in, korte tijd later gevolgd door Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui. Joshua Zirkzee bleef op de bank.