Wijnaldum wint met PSG en wacht op komst Messi, valse start voor Bosz tegen Bizot

SamenvattingenParis Saint-Germain is het nieuwe seizoen in de Ligue 1 begonnen met een 1-2 overwinning bij ES Troyes AC, de kampioen van de Ligue 2 van vorig seizoen. Na een snelle achterstand draaiden Achraf Hakimi en spits Mauro Icardi de wedstrijd om voor de grote titelfavoriet in Frankrijk. 

 1. Boadu (AS Monaco), Bosz (Lyon) of Botman (Lille): wie stopt het dreamteam van PSG en Wijnaldum?
  Voorbeschouwing Ligue 1

  Boadu (AS Monaco), Bosz (Lyon) of Botman (Lille): wie stopt het dreamteam van PSG en Wijnaldum?

  Met AS Monaco - FC Nantes gaat vanavond om 21.00 uur het nieuwe seizoen in de Ligue 1 van start. Vanuit Nederlands oogpunt is het Franse voetbalseizoen boeiender dan ooit. Memphis Depay vertrok dan wel naar FC Barcelona, maar met Peter Bosz, Georginio Wijnaldum, Calvin Stengs, Justin Kluivert, Pablo Rosario, Myron Boadu en Marco Bizot werd er ook een blik vol Nederlanders opengetrokken in Frankrijk. Om nog maar te zwijgen over het dreamteam van Paris Saint-Germain.
 2. Nieuwe bondscoach Portugal blij met aanwezigheid Cristiano Ronaldo: ‘Hij is een symbool voor dit team’
  met video

  Nieuwe bondscoach Portugal blij met aanwezig­heid Cristiano Ronaldo: ‘Hij is een symbool voor dit team’

  De nieuwe Portugese bondscoach Roberto Martínez zei “bijzonder blij” te zijn met de aanwezigheid van Cristiano Ronaldo in de nationale selectie. Even bestond de vrees dat de vedette zou bedanken, nadat hij op het WK in Qatar niet altijd meer zeker was van een basisplaats. Inmiddels speelt Ronaldo in de competitie van Saoedi-Arabië, die internationaal niet hoog staat aangeschreven.