Volledig scherm
Camp Nou © Getty Images

Barça vreest halfvol stadion tegen PSV door vroege aftrap

Dit Champions Leagueseizoen beginnen elke speelronde sommige duels al om 18.55 uur en bij FC Barcelona vrezen ze daarom voor een halfvol stadion in het eerste duel met PSV.

Het tijdstip botst met de Spaanse werkuren, zo schrijft de krant AS, en Barça vreest daarom dat het stadion bij lange na niet vol zit als de wedstrijd begint. Veel fans die van buiten Barcelona komen, zullen niet aanwezig zijn, zo is de verwachting.

De wedstrijd tegen PSV is het enige duel dat Barcelona dit seizoen om 18.55 uur thuis speelt. Tegen Tottenham Hotspur en Inter wordt er om 21.00 uur afgetrapt.

  1. ‘Een mooi duel tussen twee legendarische clubs’

    ‘Een mooi duel tussen twee legendari­sche clubs’

    Real Madrid begon in Abu Dhabi zijn voorbereiding op het WK-clubs, waarin de ploeg woensdag in de halve finale tegen het Japanse Kashima speelt, en leek niet echt bezig met de loting in de Champions League. Coach Solari gaf zijn persconferentie zo vroeg, dat nog niet bekend was dat Ajax de tegenstander zou zijn en hij niet naar zijn reactie daarop gevraagd kon worden. Tevreden zullen hij en zijn spelers wel zijn, omdat ze vooral de drie Engelse kluiven wilden mijden: Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur.