Real Madrid RMA
1
EINDE
1
Chelsea CHE
 • 29' Goal Karim Benzema
 • Christian Pulisic Goal 14'

Chelsea houdt Real met invaller Ziyech simpel op gelijkspel in Madrid

SamenvattingMet Hakim Ziyech als invaller heeft Chelsea een aardige uitgangspositie gecreëerd om volgende week de finale van de Champions League te halen. Op bezoek bij Real Madrid werd het 1-1 en het uitdoelpunt voor de Londenaren zal daarbij als een morele opsteker voelen.

 1. Fans Dundee United verlaten stadion al na een helft na ‘weergaloze’ show AZ

  Fans Dundee United verlaten stadion al na een helft na ‘weergaloze’ show AZ

  Een galavoorstelling tegen Dundee United heeft ervoor gezorgd dat AZ alsnog de play-offs van de Conference League heeft gehaald. Tegen de Schotten die in de heenwedstrijd nog met 1-0 te sterk waren, werd vanavond met liefst 7-0 gewonnen. In Alkmaar waren vooral Tijjani Reijnders en Vangelis Pavlidis op schot. Tegen het Portugese Gil Vicente moet nu het hoofdtoernooi van de Conference League worden bereikt.
 2. Orkun Kökçü kijkt stilletjes toe hoe ploeggenoten feestvieren: ‘Voelde alsof ik ze in de steek liet’
  Met video

  Orkun Kökçü kijkt stilletjes toe hoe ploeggeno­ten feestvie­ren: ‘Voelde alsof ik ze in de steek liet’

  Veel vreugde bij de spelers van Feyenoord donderdagavond, alleen Orkun Kökçü stond er met een dubbel gevoel bij. Door een fout van de Turkse middenvelder maakte Slavia Praag de 1-1. Gelukkig liep het voor Kökçü uiteindelijk met een sisser af en won Feyenoord de partij, al nam hij het zichzelf erg kwalijk. ,,Omdat de belangen zo groot waren, zat ik er langer mee in mijn hoofd dan moest.”