Volledig scherm
Frenkie de Jong. © Getty Images

De Jong blijft voorzichtig: ‘We zijn er nog niet’

Frenkie de Jong genoot zelf ook van de spannende duel tussen Ajax en Benfica in de Johan Cruijff Arena. ,,Het was leuk om te zien. Het spel ging heen en weer en het tempo lag hoog met veel technische spelers op het veld. Het was een wedstrijd waarin we allebei wilden winnen”, zei de middenvelder bij Veronica na de 1-0-z,,Als je zo’n moeilijke wedstrijd in de laatste minuut wint, dan is iedereen heel blij.”

Ajax heeft volgens De Jong een goede stap gezet in de groep met verder Bayern München en AEK Athene. ,,Maar we zijn er nog lang niet, we zijn pas op de helft, al zijn we de eerste drie wedstrijden wel heel goed doorgekomen. We hebben een goed team en vertrouwen in onszelf. Zeven punten uit drie wedstrijden is zeker goed. ”

  1. Italië roept op om Champions Leaguefinale weg te halen uit Istanboel

    Italië roept op om Champions Leaguefina­le weg te halen uit Istanboel

    De Italiaanse minister van Sport, Vincenzo Spadafora, heeft de Europese voetbalbond UEFA per brief verzocht de finale van de Champions League niet in Istanboel te houden. De Turkse stad aan de Bosporus huisvest op 30 mei volgend jaar de eindstrijd van het belangrijkste Europese bekertoernooi. Na de militaire interventie van Turkije in het noorden van Syrië vindt Spadafora het echter niet kunnen dat de Champions League wordt beslist in Istanboel.