Eran Zahavi en Olivier Boscagli.
Volledig scherm
PREMIUM
Eran Zahavi en Olivier Boscagli. © BSR Agency

Eran Zahavi mag tegen Rosenborg eindelijk los bij PSV

Eran Zahavi moet zich de voorbije weken bij PSV gevoeld hebben als een gekooide tijger. Vanavond mag de spits het laten zien en moet hij vooral gaan scoren.

  1. FIFA-baas Infantino niet geïnteresseerd in Europese topcompetitie: ‘Ik kijk naar groter WK clubteams’

    FIFA-baas Infantino niet geïnteres­seerd in Europese topcompeti­tie: ‘Ik kijk naar groter WK clubteams’

    FIFA-voorzitter Gianni Infantino is niet geïnteresseerd in een Europese topcompetitie, een project waar een aantal topclubs aan zou werken. Eerder deze week berichtte Sky News over verregaande onderhandelingen tussen ten minste twaalf clubs uit de grote Europese competities die samen een ‘European Premier League’ zouden willen oprichten. Met steun van de FIFA, zo werd gemeld.
  2. Schmidt voorziet voetbalgevecht tussen PSV en Rosenborg: ‘We zullen met alles wat we hebben strijden’

    Schmidt voorziet voetbalge­vecht tussen PSV en Rosenborg: ‘We zullen met alles wat we hebben strijden’

    PSV-trainer Roger Schmidt vernam woensdag rond het middaguur prettig nieuws: Eran Zahavi is speelgerechtigd en kan donderdag voor PSV uitkomen in het Europa League-duel met Rosenborg. ,,Daar ben ik blij mee, omdat hij nu al bijna twee weken bij de groep is. We wisten dat het even zou kunnen duren, maar nu is het dan rond. Of hij gaat starten? Dat beslis ik vandaag nog niet, maar morgen in alle rust. Voor hem was het de afgelopen weken lastig, omdat hij ontzettend gemotiveerd is om zichzelf te laten zien.”