Volledig scherm
© AFP

Juve voorlopig zonder geblesseerde Khedira

Juventus moet het voorlopig doen zonder Sami Khedira. De Duitse middenvelder heeft een dijbeenblessure, meldt de Italiaanse kampioen vandaag.

De 31-jarige Khedira liep de blessure gisteravond op in de door zijn club met 2-0 gewonnen uitwedstrijd tegen Valencia in de Champions League. Khedira moest zich halverwege de eerste helft al laten vervangen.

Douglas Costa viel ook uit in het duel met Valencia. De Braziliaanse aanvaller ondergaat vrijdag een onderzoek om te zien hoe ernstig zijn blessure is.

  1. ‘Een mooi duel tussen twee legendarische clubs’

    ‘Een mooi duel tussen twee legendari­sche clubs’

    Real Madrid begon in Abu Dhabi zijn voorbereiding op het WK-clubs, waarin de ploeg woensdag in de halve finale tegen het Japanse Kashima speelt, en leek niet echt bezig met de loting in de Champions League. Coach Solari gaf zijn persconferentie zo vroeg, dat nog niet bekend was dat Ajax de tegenstander zou zijn en hij niet naar zijn reactie daarop gevraagd kon worden. Tevreden zullen hij en zijn spelers wel zijn, omdat ze vooral de drie Engelse kluiven wilden mijden: Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur.