Luuk de Jong glundert na de finale waarin met twee goals de hoofdrol had.
Volledig scherm
PREMIUM
Luuk de Jong glundert na de finale waarin met twee goals de hoofdrol had. © BSR Agency

Luuk de Jong geniet na: ‘Het besef begint te komen: deze prestatie staat voor altijd’

‘Deze prestatie zal voor altijd met gouden letters in de geschiedenisboeken van Sevilla staan’. Zo beschreef de Spaanse pers de hoofdrol van Luuk de Jong in de Europa Leaguefinale. Hijzelf geniet dit weekeinde in de Achterhoek. Glunderend: ,,Als ik hier thuis naar de trofee van Man of The Match kijk, komt het besef: dit is er één voor altijd’.

  1. Koeman, Messi en De Jong stuiten op Ronaldo en De Ligt in Champions League

    Koeman, Messi en De Jong stuiten op Ronaldo en De Ligt in Champions League

    De loting voor de groepsfase van de Champions League heeft een aantal zeer interessante wedstrijden opgeleverd. Barcelona, de club van trainer Ronald Koeman, speelt in poule G onder meer tegen Juventus. Daarmee kunnen de twee oud-Ajacieden Frenkie de Jong (Barcelona) en de nu nog geblesseerde Matthijs de Ligt (Juventus) elkaar op het veld tegenkomen. De andere clubs in groep G zijn Dinamo Kiev en Ferencvaros. Bekijk hier de loting van Ajax.
  2. Geertruida stapt als beoogde vervanger Fer met Feyenoord vliegtuig in naar Zagreb

    Geertruida stapt als beoogde vervanger Fer met Feyenoord vliegtuig in naar Zagreb

    Feyenoord reist morgen met een eigen vliegtuig naar Kroatië om in de avonduren even te kunnen trainen in het Maksimir Stadion van Dinamo Zagreb. Zoals bekend reist de geblesseerde Leroy Fer niet mee naar Kroatië. De verdedigende middenvelder zal vermoedelijk door Lutsharel Geertruida worden vervangen. Voor Geertruida zal een belangrijke rol zijn weggelegd in samenwerking met de centrumverdedigers Uros Spajic en Marcos Senesi.