Sleegers redt het met Trencin niet tegen Larnaca

Het is AS Trencin niet gelukt het hoofdtoernooi van de Europa League te halen. De Slowaakse club verloor vanavond in de play-offs met 3-0 bij AEK Larnaca. Het eerste duel tegen de Cyprioten was in 1-1 geëindigd.

AS Trencin, de ploeg van Joey Sleegers uit Helmond, schakelde Feyenoord in de derde voorronde uit. De Rotterdamse ploeg verloor met 4-0 in Slowakije en bleef daarna in de Kuip op 1-1 steken.

Tegen Larnaca kwam het team van trainer Ricardo Moniz al in de openingsminuut op achterstand door een doelpunt van Apostolos Giannou. De spits nam halverwege de tweede helft ook het derde doelpunt voor zijn rekening. Tussendoor scoorde Acorán.

Volledig scherm
Trencin-coach Ricardo Moniz op archiefbeeld. © ANP Pro Shots
  1. Wereldelftal van het Jaar: de genomineerden

    Wereldelf­tal van het Jaar: de genomineer­den

    Het voetbaljaar 2018 leverde weer zoveel moois op. De swingende Rode Duivels op het WK. De opmars van Liverpool in Europa waar alleen Real Madrid nog een stokje voor kon steken. Atlético Madrid dat in de Europa League ijzersterk voor de dag kwam. Manchester City, Kroatië, Frankrijk en zelfs Rusland. Wij willen uw hulp bij het samenstellen van een wereldelftal over 2018. Welke elf voetballers zou u opstellen? En welke trainer zou deze ploeg moeten leiden?
  2. ‘Een mooi duel tussen twee legendarische clubs’

    ‘Een mooi duel tussen twee legendari­sche clubs’

    Real Madrid begon in Abu Dhabi zijn voorbereiding op het WK-clubs, waarin de ploeg woensdag in de halve finale tegen het Japanse Kashima speelt, en leek niet echt bezig met de loting in de Champions League. Coach Solari gaf zijn persconferentie zo vroeg, dat nog niet bekend was dat Ajax de tegenstander zou zijn en hij niet naar zijn reactie daarop gevraagd kon worden. Tevreden zullen hij en zijn spelers wel zijn, omdat ze vooral de drie Engelse kluiven wilden mijden: Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur.