Sterke Cillessen verrast met Valencia op Stamford Bridge

SamenvattingIn de poule van Ajax heeft Valencia vanavond een knappe zege geboekt op Chelsea. Matchwinnaar op Stamford Bridge was Rodrigo, die een schotje van Parejo een kwartier voor tijd slim verlengde. Bij Valencia hield de sterk keepende Jasper Cillessen zijn doel schoon. Dat kwam vooral door Ross Barkley, die drie minuten voor tijd een pingel tegen de lat schoot.

Valencia staat in groep H nu tweede achter Ajax, dat Lille met 3-0 aan de kant zette. 2 oktober nemen Valencia en Ajax het in Spanje tegen elkaar op.

Jasper Cillessen.
Volledig scherm
Jasper Cillessen. © Getty Images

Het enige doelpunt op Stamford Bridge viel een kwartier voor tijd. Rodrigo schoot de bal, na een vrije trap, van dichtbij hoog in het doel. Chelsea kreeg kort voor tijd een grote kans om gelijk te maken. Ross Barkley miste echter een strafschop. De bal ging via de lat over het doel. Barkley en Willian waren het er niet over eens wie de strafschop mocht nemen. Barkley eiste de bal uiteindelijk op.

Jasper Cillessen verdedigde het doel bij Valencia, dat zaterdag in de Spaanse competitie nog met 5-2 van FC Barcelona verloor.

Jasper Cillessen torent hoog uit boven Tammy Abraham.
Volledig scherm
Jasper Cillessen torent hoog uit boven Tammy Abraham. © AP
Willian stuit namens Chelsea op Jasper Cillessen (Valencia).
Volledig scherm
Willian stuit namens Chelsea op Jasper Cillessen (Valencia). © BSR Agency