Volledig scherm
Erik ten Hag. © BSR Agency

Ten Hag weet weinig over Getafe: ‘We zullen ons erin moeten verdiepen’

EL-tegenstanderAjax-trainer Erik Ten Hag moet zich nog goed verdiepen in de komende tegenstander in de Europa League. De Amsterdamse club lootte maandag het Spaanse Getafe. “Ik weet niet zo heel veel van ze. Ik weet dat ze goed staan in la Liga en als je daar goed staat moet je een goede ploeg hebben”, zei hij in een reactie op de loting.

Haast heeft Ten Hag niet. ,,We zullen ons in ze moeten verdiepen te zijner tijd. Is op dit moment niet zo essentieel. Dat het een goede ploeg is, is duidelijk.”

Verder vooruitkijken wil hij niet. ,,Je wil zover mogelijk komen, we zijn ambitieus en willen elke wedstrijd winnen, dus we willen in de volgende ronde komen. Maar we zijn er niet mee bezig hoe ver we komen, je moet van ronde naar ronde kijken.”

Recente resultaten tegen Spaanse clubs zijn ,,mooi meegenomen, zullen een ruggensteun zijn, we weten dat we van iedereen kunnen winnen, maar dan moet alles meezitten en daar moeten we voor gaan.”

  1. Duitsland gelooft weer in hoofdprijs Champions League

    Duitsland gelooft weer in hoofdprijs Champions League

    De achtste finales van de Champions League gaan deze week van start en Duitsland is met drie clubs vertegenwoordigd, Bayern München, Borussia Dortmund en RB Leipzig. In de afgelopen jaren waren er geen opvallende successen van de verenigingen uit de Bundesliga op het festijn van de kampioenen. ,,Voor het eerst in lange tijd heb ik het gevoel dat er nu weer wat mogelijk is", zegt bijvoorbeeld Joachim Löw, de bondscoach van het land.