during the match Feyenoord - Go Ahead Eagles
Volledig scherm
during the match Feyenoord - Go Ahead Eagles © Pro Shots / Erik Pasman

Volle bak Europees voetbal met Nederlandse clubs: Feyenoord trapt morgen als eerste af

Ajax, PSV, Feyenoord, AZ en Vitesse beginnen deze week aan de groepsfase van de diverse Europese competities. Feyenoord mag dinsdag in de Conference League als eerste aan de bak. Het duel met Maccabi Haifa werd vanwege een Israëlische feestdag met twee dagen vervroegd. 

 1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”
 2. Fans Dundee United verlaten stadion al na een helft na ‘weergaloze’ show AZ

  Fans Dundee United verlaten stadion al na een helft na ‘weergaloze’ show AZ

  Een galavoorstelling tegen Dundee United heeft ervoor gezorgd dat AZ alsnog de play-offs van de Conference League heeft gehaald. Tegen de Schotten die in de heenwedstrijd nog met 1-0 te sterk waren, werd vanavond met liefst 7-0 gewonnen. In Alkmaar waren vooral Tijjani Reijnders en Vangelis Pavlidis op schot. Tegen het Portugese Gil Vicente moet nu het hoofdtoernooi van de Conference League worden bereikt.
 3. Franse minister legt schuld van chaos rond finale bij Liverpool-fans: ‘Grootschalige fraude’

  Franse minister legt schuld van chaos rond finale bij Liverpool-fans: ‘Grootscha­li­ge fraude’

  Bij de finale van de Champions League afgelopen zaterdag in Parijs tussen Liverpool en Real Madrid was sprake van grootschalige fraude met tickets. Daardoor verloren de autoriteiten voorafgaand aan het duel de controle over de veiligheid rond het stadion en moest de wedstrijd met ruim een half uur worden uitgesteld. Dat is de conclusie van de Franse minister van Binnenlandse Zaken, Gérald Darmanin.