Hirving Lozano (m) in duel met Omar Federico Alderete Fernandez tijdens PSV-FC Basel, vorig jaar op 23 juli tijdens de tweede kwalificatieronde voor de Champions League.
Volledig scherm
Hirving Lozano (m) in duel met Omar Federico Alderete Fernandez tijdens PSV-FC Basel, vorig jaar op 23 juli tijdens de tweede kwalificatieronde voor de Champions League. © ANP

Willem II, PSV en AZ moeten voor planning wachten op UEFA en regering

Het plannen van de voorbereiding op het nieuwe seizoen is voor de Europees spelende clubs Willem II, PSV en AZ zeker geen abc’tje. Pas op 17 juni is voor hen mogelijk duidelijk wanneer de UEFA de voorronden voor de Champions League en Europa League voor komend seizoen denkt af te kunnen werken. De UEFA vergadert dan over de kwalificatiefase voor het nieuwe hoofdtoernooi en het einde van de huidige edities.

 1. Nigel de Jong snoeihard na racismerel: ‘Levenslange schorsing voor deze complete schande’

  Nigel de Jong snoeihard na racismerel: ‘Levenslan­ge schorsing voor deze complete schande’

  Voetballer Nigel de Jong heeft de vermeende racistische opmerkingen van een vierde official in het Champions League-duel tussen Paris Saint-Germain en Basaksehir hard veroordeeld. De oud-international zat als analist bij de sportzender beIN Sports en noemde het incident ‘een complete schande, een van de ergste zaken in het voetbal’. Hij pleitte voor een levenslange schorsing van de official.
 1. Samenvatting | Jong PSV wint bij hekkensluiter FC Dordrecht
  PREMIUM
  VIDEO

  Samenvat­ting | Jong PSV wint bij hekkenslui­ter FC Dordrecht

  12 januari
 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie