Hakim Ziyech.
Volledig scherm
PREMIUM
Hakim Ziyech. © AP

Willem van Hanegem: ‘Ik snap gewoon niet dat Ziyech niet speelt’

Real Madrid-ChelseaDe halve finale van de Champions League tussen Real Madrid en Chelsea kan een schaakspel worden. Hakim Ziyech zou vanavond graag de regie in handen nemen zoals twee jaar geleden in Bernabéu, maar vooralsnog is hij wisselspeler.

  1. Kritiek na penaltydrama De Gea: ‘Solskjaer had Van Gaal moeten kopiëren'

    Kritiek na penaltydra­ma De Gea: ‘Solskjaer had Van Gaal moeten kopiëren'

    David de Gea en strafschoppen, dat is al jaren een ramp. Daarom, zo luidt de kritiek in de Britse media, had Manchester United-coach Ole Gunnar Solksjaer in de finale van de Europa League tegen Villarreal een truc van zijn voorganger Louis van Gaal moeten kopiëren. Had vlak voor tijd toch keeper Dean Henderson ingebracht. „Van Gaal verving Cillessen voor Krul tijdens het WK 2014. Dat pakte behoorlijk goed uit,” zegt Chris Sutton in The Daily Mail.
  2. Zidane niet bevreesd voor wraak UEFA en Makkelie voor Super League

    Zidane niet bevreesd voor wraak UEFA en Makkelie voor Super League

    Zinedine Zidane heeft het volste vertrouwen in de integriteit van Danny Makkelie. De trainer van Real Madrid kreeg op de persconferentie in de aanloop naar het eerste duel met Chelsea in de halve finales van de Champions League vragen over mogelijke consequenties voor Real vanwege de plannen om een Super League op te zetten. Journalisten vroegen de trainer of hij bang is dat de Nederlandse scheidsrechter nu, mogelijk onder druk van de UEFA, bewust tegen Real gaat fluiten.