Volledig scherm
De eigenaren van Beaux in Heeze maakten begin november bekend dat hun zaak gaat sluiten. © Bert Jansen/fotomeulenhof

Beaux in Heeze wordt tweede Ratatouille

HEEZE - Horecaondernemers Julian Vlemmings en Manouk Sanders, eigenaren van restaurant Ratatouille in Nuenen, nemen Beaux in Heeze over.

Het nieuws dat restaurant Beaux in Heeze ging stoppen, was voor Julian Vlemmings en Manouk Sanders, die in Heeze wonen, een schok. Vlemmings: ,,Maar meteen zei ik tegen Manouk: dit wordt Ratatouille 2! Zo’n mooie locatie, daar gaan we ons concept uitbreiden. We wonen in Heeze en het is een gezellig dorp. Het is jammer dat er de laatste tijd veel restaurants de deuren dicht doen. Heeze verdient een plek om lekker en betaalbaar te kunnen eten.”

Vlees en vis

Op de vraag wat voor soort restaurant we aan de Jan Deckersstraat tegenover de kerk kunnen verwachten antwoordt Vlemmings: ,,Wij zijn Frans-Mediterraan georiënteerd. Bij ons is bijna alles mogelijk. We proberen heel toegankelijk te zijn. We maken combinaties met vlees en vis in één. Onze tafels zijn gedekt met linnen, werken met verse producten.”

Julian Vlemmings is al van jongs af aan besmet met het horecavirus. ,,We houden ervan om mensen oprecht blij te maken met eten en drinken. We zien daar mogelijkheden genoeg voor. Vandaar de overname van Beaux.”

De sleuteloverdracht van Johan en Jeroen Valkenburg naar Julian Vlemmings en Manouk Sanders zal op donderdag 12 december plaatsvinden. Medio maart 2020 gaan de deuren open bij Ratatouille Heeze, aan de Jan Deckersstraat 43.