Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Betrapte autodief doet of hij slaapt om aan politie te ontkomen in Budel

BUDEL -  Op de Hanendijk in Budel is dinsdagavond een autodief op heterdaad betrapt. Om te voorkomen dat hij opgepakt zou worden, deed de dief snel alsof hij in de auto lag te slapen. De man is aangehouden. 

Dinsdagnacht gingen er in Budel meerdere autoalarmen af doordat een man aan de portieren aan het voelen was. Op de Hanendijk had hij blijkbaar een openstaande auto getroffen en was uitgebreid aan het onderzoeken wat hij uit de auto mee kon nemen. 

Dat heeft een voorbijganger gezien. Op het moment dat de man doorhad dat hij op heterdaad betrapt was, deed hij alsof hij in de auto in slaap was gevallen in de hoop dan niet opgepakt te worden. Dat werkte niet. De man is aangehouden en vastgezet voor verder onderzoek. 

  1. Diamanten paar uit Heeze getrouwd in en met de Brabantsedag
    PREMIUM
    Brabantsedag

    Diamanten paar uit Heeze getrouwd in en met de Brabant­sedag

    HEEZE - Net getrouwd zijn. Eerst voor de gemeente en dan voor de kerk. En dan met de hele familie in 5 rijtuigen dwars door het dorp waar zo'n 20.000 mensen je toejuichen. Liny en Jan Boerenkamp (beide 84) uit Heeze maakten het 60 jaar geleden mee. Tijdens de tweede Brabantsedag ooit, op 6 september 1959. Zondag 25 augustus vindt de theaterparade voor de 62e keer plaats. Met het diamanten paar op de vip-tribune natuurlijk.