Volledig scherm
Dief verstopt zich achter boom in gemeente Heeze-Leende © Wijkagent Heeze-Leende

Boef ‘speelt verstoppertje’ achter boom in Heeze-Leende maar gestolen auto verraadt hem

HEEZE-LEENDE - Deze vermoedelijke autodief vroeg wel heel erg om aandacht terwijl hij zich donderdagavond achter een boom verstopte in een natuurgebied van de gemeente Heeze-Leende. Een wijkagent zag de man moeite doen om zich te verbergen terwijl hij een auto controleerde op diefstal. ,,Als je zo om aandacht vraagt, krijg je die ook van ons!”, zegt wijkagent Marco van Heeze-Leende.

De man speelde volgens de wijkagent verstoppertje, maar hij deed dat vlak naast een een vermoedelijk gestolen auto met valse kentekenplaten. Heel goed deed hij dat niet, want de wijkagent zag hem overduidelijk achter de boom staan.

Aandacht vragen

,,Dan vraag je om aandacht”, zegt agent Marco die de man spotte. ,,Als je dan ook nog verboden pepperspray in je zakken hebt is het helemaal gedaan met je.” De man kreeg een ‘enkele rit’ naar het cellencomplex in Eindhoven. 

De auto is voor sporenonderzoek in beslag genomen en de pepperspray zal worden vernietigd. De recherche van is inmiddels een onderzoek gestart naar de auto met valse kentekenplaten.