Nabestaanden van de vier oorlogsslachtoffers bij de presentatie van de struikelstenen. Vlnr Drieka de Lepper-Weijers, Greet van de Palen-Weijers, Roland Verbrugge van de Lionsclub, Theo van Lierop en broer Adriaan van Lierop, Katinka Serraris met haar zoon Alexander Serraris en Theo Serraris, Huibert van Rossum en Corrie Haitjema-van Rossum.
Volledig scherm
Nabestaanden van de vier oorlogsslachtoffers bij de presentatie van de struikelstenen. Vlnr Drieka de Lepper-Weijers, Greet van de Palen-Weijers, Roland Verbrugge van de Lionsclub, Theo van Lierop en broer Adriaan van Lierop, Katinka Serraris met haar zoon Alexander Serraris en Theo Serraris, Huibert van Rossum en Corrie Haitjema-van Rossum. © Rene Manders/DCI Media

Even met je gedachte ‘struikelen’ over steen oorlogsslachtoffer

HEEZE-LEENDE - In de Tweede Wereldoorlog werden ze gedeporteerd naar concentratiekampen in Duitsland. Ze kwamen nooit meer terug. Maar Theo Serraris, Henk van Rossum, Harry Weijers en Antoon van Lierop zijn nooit vergeten. Bij hun vroegere woningen in Heeze, Leende en Sterksel zijn struikelstenen gelegd.