Volledig scherm
PREMIUM
Sjoerd Tonnaer (26) uit Maarheeze. © Jen Mansvelt

Heel Maarheeze rouwt om Sjoerd (26): ‘Zodra je hem zag, kreeg je al een glimlach op je gezicht’

MAARHEEZE - Heel Maarheeze rouwt om het verlies van Sjoerd Tonnaer (26) die afgelopen weekend omkwam bij een noodlottig ongeval. ‘Iedereen is er stuk van.’

‘Automobilist (26) verongelukt op de A2’. Het is een klein stukje in de krant waar een berg aan verdriet achter schuilgaat. Waar je ook komt in Maarheeze, overal is het ongeval waarbij Sjoerd Tonnaer om het leven kwam het gesprek van de dag, al dagenlang. Zonder uitzondering typeren inwoners hem als een sociaal dier , een man die midden in het leven stond en geliefd was bij iedereen. 

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.