Hollywoodster en echtgenoot bezoeken Brabantsedag: ‘Amazing’

VideoHEEZE - Hollywoodacteur Vincent d’Onofrio is zondag 25 augustus een van de naar verwachting 40.000 mensen die naar de Brabantsedag komt kijken. De Amerikaan verheugt zich op de wagens, maar vooral op het acteerwerk van de inwoners van Heeze. 

D‘Onofrio is de echtgenoot van de van origine Nederlandse Carin van der Donk. Die belandde door haar modellenwerk in  Amerika. Ze woont er met haar gezin in Manhattan. Inmiddels is ze zelf fotograaf. Ze fotografeert het liefst straatfeesten en parades. Vandaar dat ze nu de Brabantsedag-parade wil bezoeken en vastleggen. Ze noemt het een van de meest indrukwekkende (‘amazing’) parades ter wereld. 

Vincent d’Onofrio is behalve acteur ook regisseur en producer. Hij speelde in films als Full Metal Jacket, Men in Black en Jurassic World. In de televisieserie Law & Order: Criminal Intent heeft hij een hoofdrol.  Woensdag zal hij aanschuiven bij de Brabantsedag-preview als een gezelschap onder aanvoering van burgemeester Paul Verhoeven van Heeze-Leende bij 2 wagenbouwersgroepen de spelrepetities bezoekt.

De Heezer foto's van Carin van der Donk zijn binnenkort in ieder geval op Instagram te zien. Over een boek en een tentoonstelling wordt nog nagedacht.   

Volledig scherm
Publiek bekijkt de Brabantsedag in Heeze (editie 2018). © Fotopersburo van de Meulenhof BV