Volledig scherm
De eerste woningen in de nieuwe wijk de Bulders in Heeze zijn opgeleverd © Bulders Heeze

Kleinere percelen in nieuwbouwwijk De Bulders in Heeze

HEEZE - Van zeven bouwpercelen in nieuwbouwwijk De Bulders in Heeze is de oppervlakte verkleind. Ook is de prijs aangepast.

Eind vorig jaar is er gestart met de verkoop van 21 vrije bouwkavels in nieuwe wijk De Bulders in Heeze. Zeven percelen zijn inmiddels verkocht. Na opmerkingen van geïnteresseerden dat de kaveloppervlakte te groot zou zijn, heeft De Bulders Woningbouw besloten om de kavels in het zuidwesten van de nieuwbouwwijk te verkleinen en de prijs bij te stellen. Deze nieuwe kavels zijn onlangs in de verkoop gegaan.

Randweg

De vrije kavels liggen niet meteen aan de nieuwe randweg in Heeze, maar aan een fietsstraat. De achtertuinen van de bouwkavels liggen variërend van noord naar oost. De oppervlakte van de 21 percelen varieert van een kleine zeshonderd tot bijna zeventienhonderd vierkante meter in een prijsklasse van ruim twee tot bijna vierenhalve ton. De eerste dertien kavels worden verkocht door het makelaarskantoor Olav Veldhuizen.

Hiervan is de prijs en oppervlakte niet veranderd. De overige acht vrije kavels zitten in de portefeuille van De Bulders Woningbouw. Hiervan zijn recentelijk de grootte en prijs aangepast.

Meer informatie is te vinden op de website.

  1. Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaarden bij pinautomaten
    PREMIUM

    Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaar­den bij pinautoma­ten

    DEN BOSCH - Drie jonge Roemenen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) zeker 26 keer hoogbejaarde mensen overvallen bij pinautomaten. Ze maakten honderden euro’s per keer buit. Een advocaat had een opvallend betoog: zijn cliënt kan er niks aan doen, want is als Roma opgevoed met het idee dat misdaad mag. Dat zei de advocaat vrijdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch, tijdens een voorbereidende zitting.