Volledig scherm
PREMIUM
Jaren geleden vroegen ouders al aandacht voor de onveilige situatie voor schoolgaande jeugd op de Ulkedonken (archieffoto). © Jurriaan Balke

Maak Ulkedonken nu eindelijk eens fietsveilig!

MAARHEEZE - Alec Kauffmann (13) werd twee weken geleden in Leende aangereden. Zijn ouders zijn boos omdat er nog altijd geen veilige fietsroute naar Valkenswaard is.

Alec is inmiddels weer thuis. Een breuk in zijn schouder en een zware hersenkneuzing moeten nog helen. ,,Nee, ik herinner me niks van het ongeluk, zegt de dertienjarige scholier van Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard. ,,Het geheugen heeft een dreun gehad, maar we hebben goede hoop dat hij door revalidatie volledig herstelt”, vertelt vader Frank Kauffmann.

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.