De stal in Sterksel waar dinsdagmiddag brand woedde.
Volledig scherm
De stal in Sterksel waar dinsdagmiddag brand woedde. © Fotoburo Bert Jansen / Dave Hendriks

Mestgassen verergeren brand in stal in Sterksel, boer raakt lichtgewond

STERKSEL - Bij een brand bij een boerenstal aan de Vlaamseweg in Sterksel is dinsdagmiddag een man lichtgewond geraakt. Het gaat om de boer. Door mestgassen verspreidde het vuur zich razendsnel door het gebouw. 

 1. Speciaal team moet tóch nog ruimte zien te maken op Brabants elektriciteitsnet: ‘Grote batterijen zijn deel van de oplossing’
  PREMIUM
  Update

  Speciaal team moet tóch nog ruimte zien te maken op Brabants elektrici­teits­net: ‘Grote batterijen zijn deel van de oplossing’

  EINDHOVEN - Het anders gebruiken van grote batterijen kan verlichting bieden voor het vastgelopen elektriciteitsnet in Noord-Brabant en Limburg. Dat blijkt uit spoedoverleg tussen de provincies, netbeheerder Tennet en minister Jetten van Klimaat en Energie over de huidige ‘stroomstop’. Een speciaal team moet die situatie nu vlottrekken.
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.