Cranendonck wil de bevolking meer betrekken bij het politieke reilen en zeilen in de gemeente. Dat lukte op de recente Jeugd en Politiekdag in het gemeentehuis heel aardig (archieffoto).
Volledig scherm
Cranendonck wil de bevolking meer betrekken bij het politieke reilen en zeilen in de gemeente. Dat lukte op de recente Jeugd en Politiekdag in het gemeentehuis heel aardig (archieffoto). © DCI Media

Met greep in reserves maakt Cranendonck begroting 2021 sluitend

CRANENDONCK - Om de begroting voor 2021 sluitend te krijgen moet de gemeente Cranendonck het gemeentelijke spaarpotje aanspreken. Er moet 599.000 euro uit de algemene reserves gehaald worden.

 1. Sterkselse Sinterklaasstraat trekt veel bekijks

  Sterkselse Sinter­klaas­straat trekt veel bekijks

  STERKSEL - Door de coronamaatregelen ging er dit jaar een streep door het Sinterklaashuis bij de boerderij van Kempenhaeghe in Sterksel. Op initiatief van het Kempenhaeghe Vriendenfonds en medewerkers van de boerderij werd er gezocht naar een coronaproof alternatief. Dat kwam er in de vorm van een complete Sinterklaasstraat voor de woongroepen van Kempenhaeghe, de klassen van scholengemeenschap De Berkenschutse en de bewoners van de wijk Kloostervelden.
 1. Onzichtbare beugel steeds populairder: 'In coronatijd heb je toch minder sociale activiteiten'
  Play

  Onzichtba­re beugel steeds populair­der: 'In coronatijd heb je toch minder sociale activitei­ten'

 2. Samenvatting | Helmond Sport - Go Ahead Eagles
  PREMIUM
  Play
  VIDEO

  Samenvat­ting | Helmond Sport thuis niet opgewassen tegen Go Ahead Eagles

  4 december