Yvonne Ferwerda en haar partner John de Greef gaan samen De Smeltkroes in Maarheeze runnen.
Volledig scherm
Yvonne Ferwerda en haar partner John de Greef gaan samen De Smeltkroes in Maarheeze runnen. © Bert Jansen/DCI Media

Nieuwe uitbaters voor De Smeltkroes. ‘Verenigingen moeten zich weer snel thuis voelen’

MAARHEEZE - Yvonne Ferwerda en haar partner John de Greef zijn vanaf 1 juli de nieuwe exploitanten van gemeenschapshuis/zalencentrum De Smeltkroes in Maarheeze. 

 1. Verbodsborden en slagbomen moeten wildcrossers uit Leenderbos, De Pan en Klaterspeel houden; ‘Dit zijn natuurgebieden, geen crossterreinen’

  Verbodsbor­den en slagbomen moeten wildcros­sers uit Leenderbos, De Pan en Klater­speel houden; ‘Dit zijn natuurge­bie­den, geen crosster­rei­nen’

  CRANENDONCK - De gemeente Cranendonck gaat de natuurgebieden Leenderbos, De Pan en Klaterspeel afsluiten voor motorvoertuigen. Bij de paden die nu nog toegankelijk zijn, worden verbodsborden geplaatst en er komen fysieke afsluitingen in de vorm van slagbomen met klaphekjes of fietssluizen. Wandelaars, fietsers en ruiters blijven welkom.
 2. Zelfrijdende auto geeft cardiologen Catharina Ziekenhuis inzicht in beste dottermethode
  PREMIUM

  Zelfrijden­de auto geeft cardiolo­gen Catharina Ziekenhuis inzicht in beste dotterme­tho­de

  EINDHOVEN - De bedenkers hadden het waarschijnlijk niet kunnen verzinnen, maar de kennis achter de zelflerende en zelfrijdende auto maakt een einde aan een verhitte discussie onder cardiologen. Want moet er nu wel of niet een fikse doorstroming in een kransslagader zijn om een vernauwing te meten? Rekenmethodes die zelfrijdende auto’s ook gebruiken, gaven het antwoord: ‘Ja, dat moet’.