Volledig scherm
politie stock © ANP

Slachtoffer dodelijk ongeval A2 in Limburg is 73-jarige vrouw uit Budel

ITTERVOORT - De automobiliste die vrijdagavond op de A2 in het Limburgse Ittervoort om het leven kwam, is een 73-jarige vrouw uit Budel. De vrouw werd aangereden door een 58-jarige man uit Eindhoven.

De auto van de vrouw werd rond 22.20 uur vermoedelijk aan de achterkant geraakt door de auto van de verdachte. Zij werd ter plekke gereanimeerd, maar overleed later in het ziekenhuis. De Eindhovenaar vluchtte, maar kon door de politie in Brabant zaterdag rond 02.30 uur worden aangehouden in zijn woning. De auto waarin hij reed bleek vrijdag te zijn gestolen in Nuth. 

Het Team Tactische Ondersteuning Verkeersongevallen van de politie stelt een onderzoek in naar hoe het ongeval kon gebeuren. Allebei de auto's zijn voor onderzoek in beslag genomen.

  1. Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaarden bij pinautomaten
    PREMIUM

    Drie jonge Roemenen in Deurne opgepakt na overvallen op hoogbejaar­den bij pinautoma­ten

    DEN BOSCH - Drie jonge Roemenen hebben volgens het Openbaar Ministerie (OM) zeker 26 keer hoogbejaarde mensen overvallen bij pinautomaten. Ze maakten honderden euro’s per keer buit. Een advocaat had een opvallend betoog: zijn cliënt kan er niks aan doen, want is als Roma opgevoed met het idee dat misdaad mag. Dat zei de advocaat vrijdagochtend bij de rechtbank in Den Bosch, tijdens een voorbereidende zitting.