Politie en hulpdiensten bekommeren zich om gewonden nadat een deelnemer van de autocross in Leende inreed op het publiek. De grijze wagen staat uiterst links.
Volledig scherm
PREMIUM
Politie en hulpdiensten bekommeren zich om gewonden nadat een deelnemer van de autocross in Leende inreed op het publiek. De grijze wagen staat uiterst links. © Bert Jansen

Twee jaar jeugdcel geëist voor inrijden op crosspubliek Leende

DEN BOSCH - De Limburger die september vorig jaar bij een crosswedstrijd in Leende op het publiek inreed, heeft een laag IQ. Hij is daarom verminderd toerekeningsvatbaar en komt in aanmerking voor het jeugdstrafrecht. Het OM eist wegens vier pogingen doodslag twee jaar jeugdgevangenis, met daarna behandeling. 

  1. Bijna 2000 zonnebloemen voor zieken in de regio

    Bijna 2000 zonnebloe­men voor zieken in de regio

    GELDROP-MIERLO/VELDHOVEN ,,We delen dit weekend bijna tweeduizend zonnebloemen uit in de regio, aan mensen met een lichamelijke beperking en zieken. Normaal gesproken organiseert Zonnebloem Geldrop activiteiten en bezoeken we Zonnebloemgasten. Door corona gaat dat niet, dus laten we met deze bloemen weten dat we aan ze denken. Zo zitten ze er op Nationale Ziekendag (13 september, red.) zonnig bij’’, vertelt Rita van Gerven, voorzitter van Zonnebloem Geldrop.