Volledig scherm
PREMIUM
Lekker luieren en volleyballen tijdens het Ledûb Volleybal Festival in Budel. © Fotomeulenhof

Van hotsknotsbegonia tot de nationale top op Volleybal Festival Budel

BUDEL - Met bijna 1500 volleyballers uit binnen- en buitenland behoort het driedaagse Ledûb Volleybal Festival in Budel tot de grootste sportevenementen in de regio.

Toernooivoorzitter Pim Staals is dik tevreden over het verloop van het toernooi. ,, Met 186 teams, waaronder twintig nieuwe, is het deelnemersveld bijna net zo groot als vorig jaar. Dit ondanks de concurrentie van het Hajraa Buitentoernooi in Eindhoven.” De twee grootste grasvolleybaltoernooien van de Benelux vielen dit jaar in hetzelfde weekend. Staals: ,,Dat heeft ons zeker een aantal teams gekost.”

  1. Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Deze Brabantse podcasts zijn het luisteren waard

    Podcasts zijn het helemaal. Ooit bedacht om bestanden op te nemen in RSS-feeds, nu niet meer weg te denken uit het medialandschap. Ze gaan over nieuws, sport, kunst&cultuur, levensvragen en zelfs tieten. Over elk denkbaar onderwerp is wel een podcast te vinden. Om je wegwijs te maken door de vele gesprekken en het oeverloze geouwehoer, hebben we een geheel willekeurige lijst gemaakt met podcasts die een link hebben met Brabant. Aanvullingen zijn welkom via dit e-mailadres.