Gretha Albers-Dings bij haar bankje op het Jan Verheesplein in Maarheeze. Ze onthulde het verjaardagscadeau voor haar 100ste verjaardag maandagmiddag samen met de Cranendonckse burgemeester Roland van Kessel.
Volledig scherm
PREMIUM
Gretha Albers-Dings bij haar bankje op het Jan Verheesplein in Maarheeze. Ze onthulde het verjaardagscadeau voor haar 100ste verjaardag maandagmiddag samen met de Cranendonckse burgemeester Roland van Kessel. © Charlotte Verhagen / DCI Media

De oorlog was een spannende en soms angstige tijd voor de 100-jarige Gretha, maar het bracht haar ook de liefde

MAARHEEZE - De 100-jarige Gretha Albers-Dings uit Maarheeze had maandag een dubbele primeur. Niet alleen vierde ze haar eerste verjaardag in de driedubbele cijfers, maar ook kreeg ze hiervoor als eerste inwoner van de gemeente Cranendonck een houten bankje cadeau van burgemeester Roland van Kessel.

 1. Ruud van Nistelrooij emotioneel en per direct weg bij PSV na ‘giftige pijl’ vanuit de spelersgroep
  PREMIUM
  VERTREK

  Ruud van Nistel­rooij emotioneel en per direct weg bij PSV na ‘giftige pijl’ vanuit de spelers­groep

  Bij PSV is Ruud van Nistelrooij per direct geen trainer meer. Hij stapt op na de onrust bij de club en nadat hij in onmin leefde met de assistenten. Tot dinsdagavond laat is er al overleg geweest bij de club, tussen directie en stafleden. Dat werd woensdagmorgen hervat. Doordat het verhaal naar buiten is gekomen dat door enkele spelers klachten over de coach zijn neergelegd bij de directie was een onwerkbare situatie ontstaan, die door betrokkenen zelfs als PSV-onwaardig wordt getypeerd.
  Eindhoven