Volledig scherm

Fietser uit Budel overleden aan verwondingen na eerdere aanrijding in Limburg

ELL/BUDEL - Een 76-jarige man uit Budel is in het ziekenhuis van Maastricht overleden aan zijn verwondingen die hij opliep tijdens een ongeluk op vrijdag 9 juli in het Limburgse Ell.

De fietser kwam in botsing met een 47-jarige automobilist op de Busstraat in Ell. De auto week uit voor de fietser, maar raakte de man toch waardoor deze ten val kwam. De man is met zijn verwondingen per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij afgelopen weekend.

  1. Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald
    Interactieve graphic

    Aantal wanbetalers zorgpremie flink gedaald

    REGIO - In een jaar tijd is het aantal wanbetalers van de zorgpremie met maar liefst 11 procent gedaald, blijkt uit door het CBS vrijgegeven cijfers van het Zorginstituut Nederland. Dat komt vooral door een versoepeling van de regels en niet zozeer doordat mensen beter in staat zijn voor hun zorgverzekering te betalen. Met name in het zuiden van Nederland heeft een stevige daling ingezet. In een aantal grotere gemeenten in het zuiden - Eindhoven, Tilburg, Den Bosch, Roermond, Middelburg - was eind 2016 zelfs sprake van ruim twintig procent minder wanbetalers dan een jaar eerder.

Cranendonck e.o.