Volledig scherm

Frans Kuppens lijsttrekker CDA Cranendonck

CRANENDONCK - Huidig wethouder namens het CDA, Frans Kuppens, is aangewezen als de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Kuppens is tevens de kandidaat-wethouder namens het CDA. 

Momenteel heeft hij als wethouder de gemeentelijke financiën in zijn portefeuille en is verantwoordelijk voor projecten als DIC / Metalot en Baronie van Cranendonck. De huidige fractievoorzitter, Janneke van Happen uit Soerendonk, staat op plek twee op de kandidatenlijst. Nieuwkomer Frank van Leeuwen uit Budel-Schoot is de nummer drie. Hij rondt binnenkort zijn studie bestuurskunde af en wordt binnen het CDA gezien als een jeugdig talent. 

Carina Gimblett uit Maarheeze is de volgende nieuwkomer, op plaats vier. Zij is sinds kort fractievertegenwoordiger namens het CDA en is bekend vanwege haar inzet binnen de Were Di- werkgroep voor een veilige fietsroute voor scholieren richting Valkenswaard. Hans Teklenburg uit Budel komt op plek vijf en Eric Peeters uit Budel-Schoot is de nummer zes. Peeters heeft de huidige periode ervaring opgedaan als fractievertegenwoordiger en wil graag de stap naar de gemeenteraad zetten. Vervolgens staan Pierre van Cranenbroek, Andre Heesterbeek, Barry Lenders en Noud van Leeuwen in de CDA-toptien.

ED gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement